GOTT NYTT ÅR!!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!
 
För att fira och välkomna år 2014 så får ni en Katy Perry Musicvideo och en helt ny design! :) Designen blev klar idag men jag kommer gå in lite ibland och ändra, lägga till eller ta bort saker! :) 
 
Vilken musikvideo passar bättre en självaste Firework? ;D
 
 
Här får ni en Katy Perry GIF också! :D
 
 
HOPPAS NI FÅR ETT UNDERBART 2014 OCH LÄSER BLOGGEN VARJE DAG!! 
GOTT NYTT ÅR! 


Katy Perry och John Mayer kräver vip-behandling.

Katy Perry och John Mayer har höga krav.
 

Kändisparet Katy Perry och John Mayer förutsätter vip-behandling vart de än går. Hummus, lyxig whisky och helkroppsspegel står på deras kravlista, uppger Life & Style.

De två divornas höga krav på omgivningen avslöjades när de nyligen bodde på Carlyle Hotel i New York, skriver Life & Style. På deras kravlista stod bland annat en flaska Lagavulin 16 (skotsk whisky), fruktbricka, sex sorters olika drycker, helkroppsspegel, flera olika te-sorter, mandelmjöl, en regissörsstol och en kaffemaskin.

Enligt en källa till tidningen får paret vip-behandling vart de än går. De kräver också vanligtvis samma saker vare sig de är med i tv-program, bor på hotell eller vistas backstage på en konsert.

Källa: Gp.se (Göteborgs Posten)Målat av Katy!

Hej alla! 
Har ni sett den nya designen? Om ni inte har gjort det så tycker jag att ni ska scrolla upp till toppen av sidan! :) Headern gjorde jag nämligen igår sent på kvällen! 

För några dagar sedan målade jag av Katy och jag blev faktiskt rätt nöjd! Det tog ungefär 2 timmar och jag färglade med Akvarell pennor! 

Oobs!

Hello Katycats!
Idag ska jag påbörja mitt arbete med designen och jag lovar att den kommer bli finare än den är nu! : ) 

Förresten God Jul på er alla där ute! 
Jag hoppas ni fick roliga och fina presenter och att ni åt mycket godis! 
Gissa vad jag fick i julklapp? Jag fick ett sett av Katy Perry's Killer Queen! Där ingick en Body Lotion, en Shower gel och såklart Parfymen Killer Queen! Allt luktade sååå gott! :) 

Ser ni fram emot år 2014? Det gör jag! 
Gott Nytt År!! 
Unconditionally video!

Hej! 
 
Min favorit video av Katy Perry är helt klart "Unconditionally"! Den är så fin och har ett fint budskap!
Vilken video tycker ni är bäst?
Jaja, först tyckte jag att låten var sådär bra men, ju mer jag lyssnade på låten ju mer tyckte jag om den! Den blev bättre och bättre! 
Så, nu kommer jag gå och lägga mig klockan är 3 på natten! Jaaa, jag är en nattuggla! Don't judje me! ;)
 
 
 


Julkalender!

Hej igen! Idag är det ju den 22 december och jag tänkte göra en kalender från 24 december till den 31 december! Varje dag ska ni få en lucka och varje lucka kommer att handla om Katy! :) Hoppas ni kommer tycka om det här...
 
Jag kommer att börja skriva så mycket som möjligt på alla inlägg framöver och jag ska också försöka att göra inlägg varje dag så att ni får någonting att läsa om både Katy och allting annat runt henne! :)
 
GOD JUL! 
 


Ny Design!

Hej! Nu kommer det snart en ny design här på bloggen! Såklart, kommer bloggen ha ett Katy perry tema och den kommer bli mycket finare än förut! :) Om ni har några ideér får ni gärna kommentera! 
 
Nu får ni en liten puss av Katy så hörs vi snart igen! God Jul på er alla Katycats!