H&M väljer Katy Perry som julstjärna!

H&M fortsätter satsa på välkända namn till sina samarbeten. Till sin julkampanj har svenska klädjätten valt en amerikansk sångerska. Men reklamfilmen är regisserad av en svensk stjärna. Katy är den som fått uppdraget att sprida julglädje i H&M:s nya kollektion.

– Sedan jag var 13 år, då jag började utforska min personliga stil och addera prisvärt mode till min vintagegarderob, har H&M varit ett självklart val för mig, säger Katy Perry i ett pressmeddelande.

I reklamfilmen, regisserad av Jonas Åkerlund, ser vi Katy Perry som fe och musiken i filmen är Perrys nya låt "Every day Is A Holiday".

– Mitt favoritplagg i kampanjen är tröjan med Elfie Selfie-motivet, berättar Katy Perry i samma pressmeddelande. Julkollektionen innehåller plagg till både mysiga hemmakvällar och party.

– Jag gillar mixen och de uppdaterade klassikerna i årets kollektion för den här säsongen, säger H&M:s designchef Pernilla Wohlfart.

Hela reklamfilmen premiärvisas den 23 november på hm/life. Förra året var det Lady Gaga som i sällskap med Tony Bennett spred julglädje i H&M:s regi.

Här är en sneak-peak från den nya låten.... 

 Katy tjänar mest!

Katy Perry tjänade mest av alla musikartister under 2015. Det är finansmagasinet Forbes som sammanställt stjärnornas inkomster och Perry hamnar med sina 1,1 miljarder kronor högst upp på listan. Större delen av pengarna kommer från hennes världsturné "Prismatic world tour", där hon dragit in så mycket som 17 miljoner kronor per stad under den 126 städer långa turnén.

Tvåa på listan är Taylor Swift, som tjänade 685 miljoner under 2015 följt av Fleetwood Mac som också de tack vare turnérandet tjänade 509,5 miljoner.