Katy i Leopard!

Hej! 
 
Jag hittade massa bilder på Katy i leopardmönster! Hon måste absolut älska just leopard, en katt som hon är! :) Alla hennes leopard kläder är jättefina, plus dem är såå färgglada! :) Min favo är den hon hade på Jingle Bell Bal, den under här! :)
 
 


Katy's Krav!

Kändisar på turné kan vara riktigt kräsna. Katy Perry är långt ifrån värst, men har höga krav! 
I omklädningsrummet måste det finnas ekologisk frukt och skivade grönsaker. Chauffören som kör hennes bil får inte öppna hennes bildörr, inte heller kika på henne i bilens speglar eller inleda ett samtal. Låt oss gissa. Hon vill vara ifred? Jaja, vi gillar henne fortfarade i alla fall! :)
 
 
Källa: Tidningenjulia.se
 


Rösta på Katy!

 
Hej! 
 
Rösta på Katy i 2014 års Radio Disney Music Awards! Hon är nomenerad i 3 kategorier. “She’s the One – Best Female Artist,” “The Bestest – Song of the Year” and “So Fantastic – Fiercest Fans” Rösta från och med 4/6 och se 27 April på Disney Channel 8/7! 
 
Klicka här för att rösta på twitter!
 
Eller, twittra följande #KatyPerry #RDMAs #ShesTheOne #TheBestest #SoFantastic @radiodisney
 
Klicka här för att rösta på facebook!
 
Klicka här för att rösta på Disney.com!
 
Rösta på Instagram genom att ladda upp ett foto av Katy använd, #KatyPerry #ShesTheOne #TheBestest #SoFantastic och tagga @radiodisney!
 
Läs mer på Katy's hemsida!
 
Om ni frågar mig så ska jag gå in och rösta nu med detsamma! :) Gör det ni också!
 
 
 
 


Inget mera "Jaty"!

 
John Mayer är känd som en riktig bad boy. Många är tjejerna som har pratat illa om honom, och han är kanske inte den första man tänker på när man pratar om "den perfekta pojkvännen". Ta baraTaylor Swift. Hon skrev en låt om honom...

Och nu verkar det vara över även för hans senaste kärlekshistoria med superstjärnan Katy Perry. Det var bara några månader sedan deras kärleksfulla video till "Who You Love" släpptes, men det verkar inte ha gått mycket bättre för det. Det har även gått förlovningsrykten kring paret under en lång tid. 

Nu väntar vi bara på en officiell bekräftelse från Katy eller John på att det faktiskt är över på riktigt, för helt säkra kan vi inte vara ännu.  

Vad tror ni? 

Vi avslutar så klart med videon till "Who You Love":

 



Aunty Perry!

Hej!
 
Visste ni att Katy Perry har blivit moster? Näe, inte jag heller! Tänk att Angela har blivit mamma! :) Och tänk att den här lilla bebisen kommer att få hänga med Katy? Orättvist! Haha! ;D Typ i förregår så fick jag reda på det på instagram! :) Det är såå sjukt sött! Undrar vad det blir för namn? Förslag?