Katy Perry via Instagram

 

@adidas

Ett foto publicerat av KATY PERRY (@katyperry)Katy Perry via Instagram

 

Nuff said.

Ett foto publicerat av KATY PERRY (@katyperry) Mar 2, 2016 kl. 10:06 PST

 


Katy Perry påstås ha fejkat sin egen död

Håll i er. Här är konstigaste internet-ryktet just nu. Katy Perry är en mördad barnmodell. Sägs det. Nu kommer beviset på att det är falskt.

Katy Perry påstås ha fejkat sin egen död. Det är det bisarra rykte som sprids över internet just nu. Konspirationsteorin går ut på att sångerskan egentligen är skönhetsdrottningen JonBenet Ramsey som mördades för 20 år sedan – ett brott som ingen dömdes för. Det var Youtube:aren Dave Johnson som förra veckan la upp en video där han hävdar att allt bara var ett sätt för JonBenet att bli känd som popstjärna i stället för skönhetsmiss.

– JonBenet Ramsey dog inte, ingen dog, ingen har kommit till skada, säger han i videon.

Nu har klippet blivit viralt och många jämför bilder på artisten och den mördade flickan. 

Teorierna slås dock ner av många. JonBenet skulle, om hon levt i dag, varit 25 år gammal. Perry är 31. I kommentarsfälten påpekar många att sångerskan skulle kunna ljuga om sin ålder, men att det inte tillhör vanligheten att kvinnor i Hollywood påstår att de är äldre än de verkligen är. 

Källa: Aftonbladet

 


Katy Perry och Orlando Bloom dejtar!

Orlando Bloom och Katy Perry pekas ut som ett par – nu visar de upp sig tillsammans, skriver Daily Mail. Under helgen sågs de mysa i Hawaii.
– Orlando och Katy hade den där "nykär-glöden" om sig, har en källa tidigare sagt till Page Six.

Orlando Bloom och Katy Perry har varit diskreta sedan de pekades ut som ett par under Golden Globe-galans efterfest. Men nu verkar Katy Perry, 31, och Orlando Bloom, 39, släppa på tyglarna. Under en semester i Hawaii förra veckan visade paret öppet sin kärlek för varandra, skriver Daily Mail. Katy Perry och Orlando Bloom såg väldigt förälskade ut, enligt tidningen, när de vandrade i området Nā Pali i Kauai förra Lördagen. Efteråt åt de en romantisk middag tillsammans.

Källa: Expressen